Ja comença la calor i arriben les vacances. La majoria de les persones aprofiten aquests dies per a viatjar, conèixer altres destins, descansar, visitar a amics o familiars. En el blog d’avui us mostrarem diferents llocs perquè no et quedis a casa i passis unes vacances tecnològiques.

BSC-CNS

Barcelona

Barcelona és una de les ciutats més visitades pels turistes. Pots anar de vacances visitant el Centre Nacional de Supercomputació. Es pot trobar el supercomputador més potent d’Espanya, el Mare Nostrum. D’una banda és un centre de recerca per a científics i per una altra és un centre de serveis de supercomputació per a la comunitat científica. Es realitzen recerques com la biomecànica, cloud computing…

Cosmocaixa

Barcelona

El Museu de Cosmocaixa és una bona experiència familiar per als joves de la família perquè aprenguin i juguin amb experiments científics i tecnològics. És un dels museus més interessants de la ciutat de Barcelona, el seu objectiu és estimular el coneixement científic i tecnològic i la participació directa dels visitants.

Futuroscope

França

Futuroscope és un parc temàtic, on les atraccions que té es basen en multimèdia, robòtiques del futur, audiovisuals i posseeix les últimes tecnologies cinematogràfiques. Futuroscope és un dels parcs temàtics tecnològics més visitats. Al voltant d’aquest parc temàtic s’està creant alguna cosa semblança a Silicon Valley ja que en l’entorn s’han creat més de 200 empreses.

CERN

Ginebra

A Ginebra està el Consell Europeu per a la Recerca Nuclear, i és considerat el major laboratori de recerca en física de partícules del món on va néixer World Wide Web el protocol informàtic que ara tots utilitzem per a navegar per internet mitjançant pàgines web. També podem trobar acceleradors de partícules, com el Gran Colisionador d’Hadrons. És un lloc on aporta informació turística i desenvolupa noves tecnologies dins dels camps industrials i informàtics.

Silicon Valley

San Francisco

Silicon Valley, anomenat la meca de la tecnologia. Podem trobar les grans empreses, com Facebook, Google, Netflix, Apple i moltes més. És una terra de desenvolupament i un lloc on trobarem una gran quantitat de dispositius utilitzats per tot el món. Es poden visitar els garatges on van néixer, HP, Apple, Google…

Electronic Entertainment Expo (E3)

Los Angeles

Si ets una persona apassionada als videojocs no pots deixar de visitar Los Angeles. Se celebra a la segona setmana de Juny la Electronic Entertainment Expo. E3 és la convenció de videojocs més important de la indústria, en la qual diverses companyies de videojocs parlen dels seus pròxims llançaments, i algunes vegades del seu programari i maquinari.

Akihabara

Japó

La zona de Akihabara situada al Japó, parlem d’una zona comercial, el millor barri de Tòquio per a comprar les últimes novetats en tecnologia. Aquest districte utilitza una gran quantitat de llums i energia que fan un paradís per als amants de la tecnologia. Podrem trobar des d’electrònica, videojocs, computadores fins als gadgets més nous d’última tecnologia.