Convertim el teu ordinador o servidor físic a virtual i el posem al teu núvol dedicat, de manera que, en estar el servei redundat, tens una alta seguretat davant la pèrdua de dades a baix cost.

Ús de màquines virtuals per publicar i gestionar escriptoris i/o aplicacions.

La VDI allotja entorns d’escriptori en un servidor centralitzat i els distribueix als usuaris finals segons les necessitats.

És a dir, les dades s’emmagatzemen de manera xifrada, per evitar possibles pèrdues o filtracions.

Proporcionen la possibilitat d’oferir sistemes dedicats i personalitzats per usuari o sistemes compartits per publicar escriptoris i aplicacions.

VDI
  • Tots els serveis VDI són d’accés exclusiu per empresa.
  • Els recursos assignats a cada client són d’ús exclusiu i no es comparteixen amb altres clients.
  • En cap cas no es comparteixen serveis virtuals entre empreses.
  • Permet un teletreball segur des de qualsevol lloc del món i dispositiu, gràcies a les plataformes com, per exemple, Parallels Secure Workspace,
  • Aquests sistemes ofereixen un entorn molt segur i complicat de piratejar, ja que l’escriptori que ens mostra en pantalla en aquest entorn és exclusivament de lectura.

Formes d’accés als nostres serveis virtuals

Treballaràs des del teu ordinador exactament igual que ara a nivell visual i amb qualsevol tipus d’ordinador (sense requisits mínims), perquè tot és als servidors del núvol.

Treballa amb entorns segurs i aïllats, on totes les dades són al nostre centre de dades i no al teu ordinador, com a resultat, reduint els riscos d’avaria, robatori, corrupció o error humà.

Utilitza els recursos del nostre centre de dades amb la creació d’imatges i actualitzacions necessàries per al bon funcionament.

Breu temps per desplegar en un escriptori virtual, totes les aplicacions, amb alts recursos d’una manera dinàmica i automàtica.

Escalable donant ràpida resposta a pics de treball i ampliació d’usuaris.

Molt aconsellables per a sucursals o treball en remot com, per exemple, el teletreball.

Amb DaaS, el client es pot centrar en la gestió d’usuaris, de les polítiques d’ús i del manteniment de les aplicacions i no s’ha de preocupar de recursos, components i altres tasques del servidor, de les quals es responsabilitzarà el proveïdor del servei.

PROGRAMES – PUBLICACIONS D’APLICACIONS

Deixem d’instal·lar l’aplicació a cada usuari de la teva empresa per executar i administrar l’aplicació de manera centralitzada a màquines virtuals o físiques al nostre centre de dades.

VDI

Molt àgil per a aplicacions que requereixen molts recursos, com per exemple, els recursos gràfics entre molts altres. Estalviar en equips altament costosos, accedint a l’aplicació des del núvol, és a dir, podent accedir des de qualsevol lloc i dispositiu i treballant com si estiguessis a l’oficina.

Avançant pel 2023 i augmentant la nostra posició com a empresa de serveis Cloud, amb un centre de dades propi, ubicat a Catalunya i 100% gestionat per nosaltres.

Proveu el primer mes i comenceu a pagar el segon mes.

Per qualsevol consulta no dubtis a contactar amb nosaltres, estarem encantats d’ajudar-te!!

    .