Loading...
Serveis informàtics per empreses2020-04-23T01:23:44+01:00

Serveis informàtics per a empreses

Aconsellem i donem solucions als nostres clients

com si la seva empresa fos nostra!

Som una Consultoria Tecnològica especialitzada en sistemes informàtics. La nostra missió és donar solució a totes les necessitats informàtiques que pot tenir una empresa de la forma més eficient i rendible.

Ens agrada involucrar-nos amb els nostres clients, saber bé quines són les seves necessitats i objectius a nivell empresarial, no només informàtic, per poder ajudar-los de debò en el seu dia a dia i desenvolupament.

Som el col·laborador perfecte per a aquelles empreses que busquen un partner informàtic en el qual confiar i amb el que treballar a llarg termini.

Loading...

EMPRESA D’INFORMÀTICA A MATARÓ – MARESME

Som una Consultoria Tecnològica situada a Mataró que oferim serveis informàtics integrals en el Maresme i la província de Barcelona per a empreses: Manteniment informàtic, cloud computing o informàtica al núvol, Ciberseguretat per a Pimes, anàlisis de risc per RGPD, hosting, estudis de cobertura WIFI professional i instal.lació, cobertura i equips informàtics per a esdeveniments, impresores cost per còpia, ERP’s i softwares de gestió i administració. Som a més distribuïdors oficials del programari de comptabilitat i gestió empresarial SAGE i de Zynara, Be Services, Ruckus Wireless, Cambium Networks i Xerox.

CONTACTE:

<b><a href=”https://jsm-consultoria-tecnologica.com”>JSM</a></b> Inforedes, S.L.<br>

Germans Thos i Codina, 49 1er<br>
08302 <b>Polígon Balançó i Boter de Mataró</b> (<b>Barcelona</b>)<br>

Tel: 937 416 923