Descobreix les últimes novetats de l’Edició Advanced, ara més flexible i modular amb una experiència d’ús com mai s’havia vist abans.

Sage 200 és una plataforma connectada

Disposa d’un ecosistema de solucions connectades amb Sage 200 Advanced de forma totalment segura i escalable. Gràcies a les prestacions de connectivitat de la plataforma API, en Sage 200 Advanced trobaràs solucions que milloraran, la productivitat i el dia a dia de la teva empresa.

LiveUpdated, oblida’t de les actualitzacions

LiveUpdated és un servei de Sage 200 Advanced, que et permet configurar si vols estar “sempre actualitzat”. Tu decideixes el moment d’actualitzar la teva instal·lació.

Tria entre només ser notificat de novetats de versions, o bé, descarregar sempre les noves versions. Més encara, descarregar i instal·lar silenciosament a la nit i despreocupar-te d’aquestes tasques.

Disseny en la nova interfície

Un altre dels grans assoliments de Sage 200 Advanced és la seva cuidada interfície d’usuari.

En el disseny d’aquesta nova interfície s’han aplicat els resultats d’un estudi mundial de Sage en ergonomia. Gràcies a això es facilita el treball dels usuaris millorant l’ús diari, mitigant el cansament ocular i el d’ús de teclat o ratolí.

  • Maximitza l’espai de treball disponible
  • Facilita el màxim accés a la informació mitjançant la funció “buscar
  • Criteris avançats de disseny visual i utilització de colors còmodes

Millora la presentació de registres de dades

Integració Microsoft 365

Amb la integració amb Microsoft 365, des de Sage 200 Advanced es pot accedir als e-mails enviats i rebuts de cada client, sense haver de canviar d’aplicació. A més s’integra amb Word per a poder usar tot el seu potencial de disseny i plantilles de documents comercials, i amb Excel per a importar de manera senzilla i guiada les dades comercials que siguin necessaris.

Tot permet no canviar de vista la informació intercanviada amb els clients, donar una millor imatge professional, i sobretot treballar de forma integrada en una sola aplicació, sense perdre temps de passar de l’una a l’altra.

Alisio, l’assistent proactiu que t’ajuda en el teu dia a dia

Alisio és l’assistent proactiu que et facilita l’operativa diària. Et manté al corrent de novetats legals, alertes de tasques, i avisos d’altres companys. T’ofereix ajuda contextual, amb vídeos, accés als manuals o al xat des de la pròpia solució.

Totalment configurable perquè puguis rebre la informació que necessitis.

COM PARTNERS DE SAGE T’ACOMPANYEM EN EL CAMÍ

CONTACTA AMB NOSALTRES EN info@jsm-ct.es O 937 416 923