Llançament de Microsoft Office 2021?

Microsoft Office 2021 i Microsoft Office LTSC

La companyia va anunciar el llançament de dues noves versions d’Office a finals d’any. Estaran disponibles per a Windows i MACOS, Microsoft Office 2021 serà una llicència de compra única igual que Office 2019, sense subscripcions.

La nova versió del paquet ofimàtic mantindrà el model actual, amb opcions tant en el núvol com sense connexió a Internet.

Microsoft Office 2021

Una versió pensada, sobretot, per a aquells usuaris que no confien en el núvol i no volen pagar per Office 365. Aquesta nova versió serà la que substitueixi a la versió 2019 actual, i portarà totes les novetats que els usuaris de 365 ja han pogut provar.

A més, han confirmat el llançament de Microsoft Office LTSC, una versió amb cinc anys de suport per a negocis que necessitin aquest tipus de versions.

Office LTSC (Long-Term Serviceing Channel)

Enfocat a empreses que busquen una versió estable i amb suport de cinc anys a canvi d’una llicència única, sense pagaments mensuals i anuals. Una versió que els permeti oblidar-se d’actualitzacions i canvis de versions. La versió que vagi per a llarg.

Quines són les seves característiques?

Microsoft Office 2021

De moment la companyia no ha detallat totes les característiques del nou Office 2021, però inclourà el modo oscuro”, que estarà disponible per a Word, Power Point… redacció de documents i la resta dels programes amb una llicència única. També trobarem noves funcions en Excel i diverses millores repartides per el paquet.

Aquest tema arribarà amb un nou botó que ens permetrà activar-lo amb un simple clic, a més d’enfosquir fins i tot el “paper” sobre el qual estem escrivint.

Aquesta alta demanda té a veure amb el fet que cada vegada passem més hores enganxats a la pantalla, i un “modo oscuro” ajuda molt a relaxar la vista.

Office LTSC (Long-Term Serviceing Channel)

Microsoft no ha confirmat quines seran les novetats o les característiques d’aquesta edició, però tot apunta al fet que estarà centrada a incloure característiques com el “modo oscuro” millorat, millores d’accessibilitat i característiques avançades com Dynamic Arrays i XLOOKUP en Excel

Quan estarà disponible?

Encara no existeix una data determinada per al llançament d’Office 2021 i Office LTSC, però estaran disponibles en els últims mesos de l’any. El mes d’abril Microsoft llançarà una versió preliminar d’Office LTSC.

Els mantindrem informats en el nostre bloc quan Microsoft doni més informació.