INTRODUCCIÓ

Després de desconnectar uns dies és hora de tornar a la rutina, saben que es fa pesat, però en algun moment anava a passar, ara la pregunta que t’has de fer és, vull començar sense ganes i sense bona actitud o vull començar amb un somriure i positivisme?

 

PER QUÈ ÉS IMPORTANT TENIR BONA ACTITUD LABORAL?

Estimula la creativitat

En tots els treball és important tenir creativitat, per exemple, a l’hora de resoldre un problema.

actitud

Ambient col·laboratiu

Quan has de treballar en equip és fonamental tenir bona actitud, perquè és el que els transmet a la resta de persones. A més, sempre és més fàcil treballar amb una persona que es veu que vol treballar i se li veu amb bona actitud, que amb una persona que no vol treballar.

actitud

Satisfacció en el treball

Pensar en positiu fa que siguis més productiu, i això fa que al final del dia et sentis satisfet/a amb el treball que has realitzat.

actitud

Felicitat i benestar

Després dels anteriors punts, farà que tinguis bon benestar i augmentarà la teva felicitat.

actitud

MANERES DE MANTENIR UNA ACTITUD POSITIVA

Hi ha diverses coses, però hi ha tres que són les principals, la primera és dormir prou, és important estar descansats per a poder rendir tant en el treball com durant el dia. La segona és prendre descansos, a vegades intentem fer tota la feina de l’estirada i ens costa el doble seguir perquè estem esgotats, he aquí la importància de prendre descansos. La teva ment ha de descansar i desconnectar una mica de tanta feina, a més un petit descans sempre senti bé.

I finalment, envoltar-te de persones positives, ajuda més a mantenir la positivitat, ja que en l’ambient no hi ha queixes ni cometaris negatius, i és que, és veritat el que diuen, tant la positivitat com la negativitat es pot contagiar, però sempre es millor la primera opció. El positivisme és important a l’hora d’aconseguir objectius, tant professionals com personals. Tot depèn de com vulguis afrontar les coses, amb negativitat i un núvol negre damunt o amb positivitat i un sol damunt.

COM SOLUCIONAR UNA ACTITUD NEGATIVA EN L’EQUIP

Hi ha vegades en les quals algú no es troba bé anímicament, això fa que sigui una persona negativa , però, al cap i a la fi, encara que tingui problemes ha d’anar al treball. El primer és identificar qui és la persona negativa per a poder solucionar-ho  que no es contagiï aquesta negativitat. Una vegada es trobi la persona, parlar amb ella, escoltar-la i intentar ajudar-la, sigui prenent un cafè o fent una passejada. Saber si algun dels teus treballadors no està bé t’ajuda a l’hora d’assignar unes certes tasques i a més fa que se senti més acollit per l’empresa, això l’ajudarà a estar més motivat i continuï donant tot el seu potencial en el treball.

RECORDATORIS VISUALS

Els recordatoris visuals és una tècnica molt utilitzada. H ha empreses que es dediquen a vendre material de papereria amb frases motivadores perquè els clients cada vegada que obrin una carpeta o una llibreta vegin la frase  es motivin a seguir amb el que estan fent, sigui estudiar o treballar. Però, si no et vols gastar diners en material de papereria, també està l’opció de recordatoris en l’ordinador. Pots posar una imatge o una frase motivadora en els ordinadors dels teus empleats, i que cada dia sigui una frase diferent. Això farà que es motivin més i se’ls faci agradable arribar a l’oficina.

CONCLUSIÓ

Si segueixes aquest passos faràs que els seus treballadors rendeixin més a la volta de setmana santa. A vegades es fa difícil, però sempre hem de recordar que també comptem amb l’ajuda de la tecnologia que ens fa la vida una mica més fàcil.