Decidir com i on invertir en protecció de ciberseguretat avançada pot ser molt complicat per als que no són experts. Per això, tenir accés a una font actualitzada d’informació realment objectiva i fiable pot ser un gran avantatge. En aquest cas la font són els premis Gartner Peer Insights ‘Voice of the Customer’, que es basen en les valoracions d’usuaris professionals sobre la seva experiència durant l’adquisició, instal·lació i ús del producte o servei.

Com partners de Kaspersky, sabem les seves qualitats i per això fem servir les seves solucions per a la nostra empresa i pels nostres clients.

Ens alegra saber que la companyia ha aconseguit el primer lloc o ha empatat en el primer lloc (entre els 16 proveïdors seleccionats) en TOTES les categories dels premis Gartner Peer Insights ‘Voice of the Customer’ per a solucions de detecció i resposta en endpoints d’abril de 2020.

Les dades parlen per si soles:

  • 4,9/5: primer lloc en la classificació de servei i assistència.

  • 4,8/5: primer lloc compartit en la classificació general dels clients.

  • 4,8/5: primer lloc compartit en capacitats del producte, integració i desenvolupament, i avaluació i negociació de contractes.

  • El 97% de les ressenyes dels nostres clients expressen la seva disposició a recomanar les solucions Kaspersky EDR.

A més, Kaspersky ha estat nomenat ‘Top Player’ en el quadrant del mercat de protecció enfront d’amenaces persistents avançades (APT) de 2020 de Radicati. El quadrant de mercat de Radicati indica com es posicionen els proveïdors individuals en el mercat de les APT.

Destaquem alguns productes de Kaspersky:

Kaspersky Endpoint Security for Business

Kaspersky Endpoint Security for Business és un antivirus apropiat per a empreses de 5 a 10.000 equips (=ordinadors), que té bon preu, és fàcil d’usar i amb mesures de seguretat demostrades i premiades.

Va ser creat per als reptes de seguretat i gestió que enfronten les empreses que no compten amb personal de seguretat TI dedicat i a temps complet, i facilita la gestió a les empreses informàtiques externes.

La seva consola en el núvol és fàcil de gestionar i protegeix els servidors d’arxius, PC’s, telèfons i tablets, d’atacs que poden afectar seriosament els negocis, com el ransomware. Els perfils predeterminats creats per personal tècnic, com el nostre, brinden protecció des del primer moment.

Kaspersky Anti Targeted Attack (KATA)

La plataforma Kaspersky Anti Targeted Attack permet a les empreses detectar atacs dirigits i amenaces sofisticades, així com reconèixer sistemes ja vulnerats, basant-se en intel·ligència sobre seguretat líder i en tecnologies d’aprenentatge automàtic avançat.

Ofereix tecnologies de prevenció a diversos nivells i s’integra amb una àmplia gamma de productes i serveis per a, d’aquesta manera, proporcionar un sol sistema holístic dedicat a la detecció, la resposta i la predicció. El resultat és un enfocament estratègic realment integrat que se centra en els atacs dirigits, la detecció d’amenaces i la resposta.

  • S’ha demostrat que la plataforma Kaspersky Anti Targeted Attack ofereix índexs de detecció del 100%*, amb un 0% de falsos positius, la qual cosa fa que no sigui necessari perdre temps responent a falses alarmes. (*ICSA Lab, 3er trimestre de 2017).
  • Ofereix una interfície intuïtiva i fàcil d’usar basada en navegador que permet una visibilitat i control unificats dels processos de detecció, recerca, prevenció, alertes i informes.

Ciberseguretat Kaspersky Anti Targeted Attack (KATA)

Kaspersky EDR (KEDR)

Cap empresa sigui gran o petita està a resguard dels cibercriminales. Avui dia, no és suficient amb identificar i bloquejar les amenaces individuals a mesura que sorgeixen, sinó que és necessari analitzar les seves causes per a poder protegir-se amb èxit davant amenaces complexes en la seva fase més primerenca.

Kaspersky Endpoint Detection and Response (EDR) és un mòdul ràpid i fàcil d’implementar per a la detecció, recerca i resposta davant incidents complexos, que es pot activar en la plataforma de seguretat per a empreses Kaspersky Endpoint Security for Business.

Implementa un cicle de protecció de endpoints complet, des del bloqueig automàtic d’amenaces fins a la resposta davant incidents complexos, complementant les tecnologies preventives amb funcions de defensa avançades. Kaspersky Endpoint Detection and Response (EDR) proporciona una visibilitat integral de tots els endpoints de la xarxa corporativa, la qual cosa permet l’automatització de tasques rutinàries per a detectar, prioritzar, investigar i neutralitzar les amenaces avançades. Com a resultat, hi ha un augment considerable en la velocitat i l’efectivitat del processament d’incidents, sense costos addicionals.

En el següent vídeo es veu clarament que és el que fa exactament Kaspersky EDR:

Si voleu més informació sobre les solucions de Kaspersky i saber si és apropiat per a la vostra empresa no dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres en el 937 416 923.