Introducció

Molts us estareu preguntant que és la transformació digital, i d’altres ja sabran què és, per als que encara no ho saben, és la integració de tecnologia digital a totes les àrees d’una empresa, així brindant valor als seus clients i augmentant la productivitat dels seus treballadors.

Hi ha moltes empreses que no s’arrisquen a la transformació digital per 4 motius:

 

Manca de coneixement

Moltes empreses no tenen prou coneixement i per això els fa por, abans de fer aquest canvi s’han d’assegurar que tenen prou coneixements per poder executar aquesta eina de forma correcta. Per això cal assessorar-los per Consultories Tecnològiques, valoraran el sistema actual per indicar quins canvis s’haurien de fer segons la visió futura de l’empresa.

Manca de coneixement digital

Por al canvi

Una altra de les pors és al canvi, pensen: si ja em va bé així perquè ho canviaré? És molt important perquè el món està canviant a la digitalització, on cada cop més, s’ha de transmetre o informar de forma digital, les dades o informació d’empresa.

Si les empreses no s’adapten als canvis, veuran la impossibilitat de dur a terme part de la seva operativa. A més, et brinda molts beneficis com, seguretat de dades, simplicitat de processos, solució ràpida a errors humans, comunicació àgil amb clients, proveïdors…

Anar agafats de la mà d’un Consultor Tecnològic de clau en mà com a JSM Consultoria Tecnològica, dóna la tranquil·litat brindant un acompanyament de principi a fi i post implantació, amb comunicació directa i senzilla, aclarint cada dubte o procés, tant a l’empresa com als treballadors.

Por al canvi digital

Confiança

Hi ha empreses que encara pensen que les dades estaran més segures, si les tenen al costat, ÉS UN FALSA SEGURETAT, i desconeixement de seguretat, exposant les seves empreses a errors humans, d’instal·lació, de maquinari, accidents…

La llei exigeix ​​als centres de dades mesures d’accés i seguretat, així com la redundància de les dades i serveis, és a dir, si cau un servidor no passa res perquè de seguida se n’aixeca un altre, si cau la connexió no passa res perquè n’hi ha una altra, condicions que només les grans empreses podrien tenir i tot i així són les que més externalitzen els serveis.

Per tenir confiança plena, us recomanem que els centres de dades on ubiquin els seus servidors o serveis cloud, estiguin ubicats físicament a Espanya o si no n’hi ha Europa, per estar protegits per la comunitat europea.

Confiança digital

Cost

A hores d’ara és més fàcil econòmicament, ja que és PAGAMENT PER ÚS, abans la inversió en servidors físics suposava una despesa inicial a la qual havíem d’afegir les posteriors

actualitzacions, ampliacions i canvis de servidors per adaptar-se a la nostra empresa amb el temps.

Un consultor tecnològic us proporciona el servei amb totes les garanties que la llei exigeix ​​sense necessitat d’una despesa econòmica inicial. En resum, és

un PAGAMENT PER ÚS que evita inversions i és escalable i desescalable segons la teva empresa necessita en el transcurs del temps.

Cost digital

Beneficis

  • Incrementa la satisfacció dels clients.
  • Genera coneixements basats en dades.
  • Habilita la monetització de programari.
  • Permet una experiència d’un usuari d’alta qualitat.
  • Fomenta un entorn d’excel·lència dels empleats.
  • Augmenta l’eficiència operativa.

Conclusió

És una cosa que al final s’haurà de fer si no vols quedar-te enrere, i que, encara que es tingui por és normal, però per això també hi ha consultories tecnològiques, a la nostra web podràs veure tots els serveis que oferim per poder ajudar-vos a digitalitzar-ho .

https://jsm-consultoria-tecnologica.com/informatica-al-nuvol-cloud-computing-mataro-maresme/