Loading...
Sage ERP2020-04-22T20:12:02+01:00

Per a avançar és imprescindible administrar i controlar totes les àrees del negoci, i per a això és necessari

invertir en un bon programari de gestió

Programari dissenyat per a petites empreses

Sage 50cloud és un programa de gestió comercial i comptabilitat integrada que permet administrar i controlar totes les àrees del negoci. Pensat per al comerç minorista (botigues, complements, begudes i aliments, ferreteries i lampisteries..), el comerç majorista (aliments i begudes, materials de construcció, maquinària, eines i equips industrials..), per a empreses de manteniment i reparació (maquinària, electrodomèstics, tallers de reparació, equips elèctrics..) i de serveis professionals (agències de publicitat i mitjans, fotògrafs i dissenyadors..).

Veure més informació

Solució de gestió integral per a la pime

Si tens una pime en creixement Sage 200cloud és la solució per a tu. Pots gestionar en qualsevol moment les finances i clients, a més de la fabricació, els cicles de compra i venda, la cadena de subministrament, intel·ligència empresarial, etc.

Sage 200cloud aprofita la potència d’una solució d’escriptori, amb la mobilitat que ofereix el núvol; per a ajudar a fabricants, distribuïdors, serveis empresarials i pimes en ple desenvolupament.

És la solució de gestió integral per a la teva pime, modular i personalitzable per a adaptar-se a les teves necessitats.

Veure més informació

Per què triar Sage?

CONTACTA AMB NOSALTRES

per a tancar una visita i veure com SAGE pot ajudar al teu negoci.

T. +34 937 416 923
info@jsm-ct.es

Partner oficial de SAGE

EMPRESA D’INFORMÀTICA A MATARÓ – MARESME

Som una Consultoria Tecnològica situada a Mataró que oferim serveis informàtics integrals en el Maresme i la província de Barcelona per a empreses: Manteniment informàtic, cloud computing o informàtica al núvol, Ciberseguretat per a Pimes, anàlisis de risc per RGPD, hosting, estudis de cobertura WIFI professional i instal.lació, cobertura i equips informàtics per a esdeveniments, impresores cost per còpia, ERP’s i softwares de gestió i administració. Som a més distribuïdors oficials del programari de comptabilitat i gestió empresarial SAGE i de Zynara, Be Services, Ruckus Wireless, Cambium Networks i Xerox.

CONTACTE:

<b><a href=”https://jsm-consultoria-tecnologica.com”>JSM</a></b> Inforedes, S.L.<br>

Germans Thos i Codina, 49 1er<br>
08302 <b>Polígon Balançó i Boter de Mataró</b> (<b>Barcelona</b>)<br>

Tel: 937 416 923