Assegura les teves dades i evita una tragèdia empresarial

EL 50% DE LES EMPRESES FAN FALLIDA

després d’una pèrdua de dades o tenen una baixada important a la facturació.

Cada dia són més les empreses que entenen la importància de tenir un Backup Professional al Núvol, extern, en un centre de dades a Europa.

El nostre equip pot garantir que, en cas d’atac o d’error humà, la teva empresa podrà continuar sense veure’s pràcticament afectada.

PER QUÈ UN BACKUP ONLINE?

En cas d’UNA TRAGÈDIA EMPRESARIAL, sigui per error humà, robatori o virus d’encriptació… l’empresa POT RECUPERAR des d’una dada o arxiu puntual fins al sistema íntegre de l’empresa.

ÉS SEGUR UN BACKUP ONLINE?

Les còpies es xifren mitjançant una clau simètrica a partir de 256 bits de GRAU MILITAR. Els especialistes en informàtica creuen que serien necessaris més de mil anys per provar aquest nombre de claus fins i tot amb la tecnologia disponible en un futur possible.

ON ESTÀ EL BACKUP ONLINE?

El backup online són servidors físics que estan en centres de dades, en el nostre cas per duplicat i redundat a Barcelona i Madrid, certificats per AENOR com a Sistema de gestió de seguretat de la informació (SGSI), amb les mesures de seguretat més estrictes.

RGPD

Amb el Backup Online que oferim a JSM Inforedes, les empreses prenen les mesures necessàries per protegir les dades dels seus clients, socis, proveïdors, subscriptors, treballadors, col·laboradors… evitant sancions, a més de la pèrdua de confiança per part dels mateixos.

LES TEVES DADES SÓN TEVES AMB TOTAL CONTROL SOBRE ELLES

El teu servidor de dades és només teu, les teves dades no seran compartides amb altres empreses. Pots automatitzar tot sense cap acció per la teva banda, pots saber a cada moment com estan les teves dades i fins i tot et convidem a veure físicament on estan els servidors al nostre centre de dades de Barcelona o Madrid.